Siirry pääsisältöön

Horton-potilasrannekkeita saatavilla

 Avasinpa sitten blogisivun.

Menetin täysin malttini Hortonin neuralgia potilasrannekkeiden kanssa. Olen vuosia saatossa näitä yrittänyt järjestellä sekä yksityishenkilönä että yhdistyksen edustajana, että löytyisi taho jolta voisi saada rannekkeita kaiverruksella edullisesti. Myös tässä asiassa tuntuu kovin paljon vaikuttavan se, että olemme niin pieni potilasryhmä, ettei tuotetta innostu kukaan tekemään eikä etenkään hinnoittelemaan meille edullisesti. Jossain toisessa sairaudessa tunnuskorun saa paljon helpommin.

Tuttu rumpalimies sattuu olemaan hopeaseppä ja onneksi asia sattui tulemaan puheeksi. Hän piti monien kymmenien eurojen hintaisia teräsrannekkeita kohtuuttoman kalliina. Toki hän suositteli hopearannekkeita meidän tarkoitukseemme, mutta silloin hinta kyllä karkaa korkeaksi. Hän kaiversi muutaman mallikaiverruksen ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin rannekkeisiin, lopputulos näkyy alla.


Rannekkeet menivät heti omaan käyttöön ja tutuille mutta nyt tilaan niitä lisäerän tässä elokuun aikana. Blogi on avattu siksi että muutkin halukkaat voivat näitä rannekkeita nyt varata ja tilata. Voit siis odotella että seuraava erä saapuu ja laittaa blogin seurantaan tai varata samantien jo oman kappaleesi käyttämällä tätä lomaketta.

Ranneketta on siis saatavilla mustalla ja hopeanvärisellä laatalla, jossa Suomen Horton-yhdistyksen logo ja teksti "G44.0 Hortonin neuralgia Cluster headache". Rannekkeesta on kaksi eri pituutta, noin 22 cm (säätövaraa noin 15-20 cm välillä) ja noin 23.5 cm (säätövaraa noin 16-21 välillä).

Lisäys 24.8.2023
Hortonin syndrooma Facebook-ryhmässä nousi kysymys, sisältävätkö rannekkeet nikkeliä. Tarkistin asian kaivertajalta ja hän sanoi että rannekkeet tulevat korutukusta, ovat ruostumatonta terästä eivätkä sisällä nikkeliä. Luin eilen niin paljon koruallergiasta, että itselleni jäi kuitenkin epäilys voisiko jotain allergisoivaa olla mukana koska nämä ovat niin edullisia. Täysin ummikkona en siis voi olla varma että mitään allergiaa aiheuttavaa ei ole mukana jos sellaiseen on taipumusta, silloin rannekkeen voi tietenkin palauttaa ja saa hinnan takaisin (jos se on muuten käyttämättömässä kunnossa).



Tällä hetkellä hintaa rannekkeelle tulee 12,50€ jos olet Suomen Horton-yhdistyksen jäsen ja 17,50€ kaikille muille. Maksutapoina minun suuntaani käyvät MobilePay, tilisiirto ja käteinen (ei postitettuna tosin).

Lisäksi tulee vielä toimituskulut haluamasi tavan mukaan

Kirjeenä
1 kpl rannekkeita 3,50€
2 kpl tai useampia 4,70€

Postipakettina (jolloin lähetyksellä on seuranta)

5,90€

Isompikokoiset kuvat näet halutessasi täällä.



Toivottavasti Suomen Horton-yhdistys saa tulevaisuudessa näistä yhden jäsenedun lisää jäsenilleen.

Olen melkein varma että keksin muitakin tuotteita rumpalin kanssa (ainakin avaimenperän) ja nekin tulevat sitten aikanaan blogiin esille. Kaikkia blogissa esiteltäviä tuotteita saa myös omalla kaiverruksella samoihin hintoihin.

Jos olet saanut tämmöisen rannekkeen, jätä kommentti oliko kaikki ok tai onko mitoissa tai muussa toivomisen varaa. Olisi kiva nähdä kuvia somessa #hortontuotteet tägillä 💜

Kivutonta syksyä ja tulevaisuutta meille kaikille 💜

- Tony

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Nahkaisia rannekkeita sekä teräsputkiloita

 Teräsrannekkeiden tarjoamisen myötä tuli paljon toiveita että eikö Horton-rannekkeita saisi nahkaisella rannekeosalla. No pian saa. Tänään saapui pari näytekappaletta miltä sama tunnuslaatta näyttäisi nahkarannekkeessa - ja hyvältähän se näyttää. Ensimmäinen 10 kappaleen erä on laitettu valmistukseen ja kaiverrettavaksi ja nämä saapuvat arviolta lokakuun viimeisellä viikolla. Hinta nahkarannekkeelle on sama 12,50€ (Suomen Horton-yhdistyksen jäsenet) / 17,50€ kaikki muut Ennakkotilaajat saavat kuitenkin rannekkeen tästä ensimmäisestä erästä hintaan 10€ (jäsenet) / 15€ muut, niin kauan kuin ensimmäistä erää on saatavilla.  Ennakkotilauksen voit tehdä tällä lomakkeella Tämän rannekkeen tarkempi kuvaus verkkokaupassa Myös avaimenperiä on toivottu, niitä on suunnitteilla ja odotusajaksi on tarjolla purppuran värisiä vesitiiviitä teräsputkiloita joissa mukana kulkee vaikkapa lääkkeet. Tai kuten joku vinkkasi, voihan niihin sujauttaa paperilapun joka kertoo Hortonin syndroomasta tai vaik

Myös kumisia rannekkeita tulon päällä

Saimme näytekappaleita miltä samat tunnuslaatat näyttäisivät kumisessa rannekkeessa - ja hyvältähän ne näyttävät myös näissä. Saatavilla lokakuun viimeisellä viikolla. Hinta kumiselle versiolle rannekkeesta on sama  12,50€  (Suomen Horton-yhdistyksen jäsenet) /  17,50€  kaikki muut  Tilauksen voit tehdä  tällä lomakkeella Näiden rannekkeiden tarkempi kuvaus  verkkokaupassa